Se sol pensar que els amants de la lectura en tenen prou amb un bon llibre, cosa totalment incerta. La realitat és que la major part dels fanàtics dels llibres o les persones que són molt lectores tenen un punt fetitxista i els agrada que els regalin coses específiques per llegir, i tot i que pugui semblar que per llegir només es necessita un llibre, el mercat ens ofereix moltes possibilitats. Si teniu un gran lector o lectora entre el vostre grup d’amics o família anoteu bé aquestes opcions, ja que l’encertareu segur.

Book seat

Els que ens passem moltes hores llegint procurem estar el més còmodes possible. Aquest puf ens permet descansar els braços i canviar de postura quan ho necessitem. Els podeu comprar a diferents llocs (Amazon y Curiosite)

 

 

Làmpada LED

Un altre element indispensable per a qualsevol lector és la llum. Qui més i qui menys una hora o altra s’ha enganxat a un llibre i s’ha passat tota la nit llegint. Amb aquesta làmpada la llum us acompanyarà allà on aneu i gràcies a la seva forma de pinça la podreu enganxar fàcilment a les pàgines. La podeu comprar aquí.

 

Làmpada en forma de llibre

Aquest detall és per als lectors més fetitxistes i els més aferrissats amants de la lectura. Com podeu veure a la imatge, és una làmpada en forma de llibre. Es pot posar plana, vertical… el seu disseny permet que s’obri com un llibre. Un detall que sens dubte agradarà a un bon lector. La podeu comprar aquí.

 

 

Coxí de lectura

Ja hem dit que per llegir hem d’estar còmodes, i la millor manera de fer-ho és amb un coixí ben tou. I si el coixí porta un missatge lector, millor que millor. A més d’aportar-nos comoditat, donaà un toc personal a casa nostra o a la nostra habitació preferida per llegir. Genial, oi? Hi ha diferents mides i el podeu comprar aquí.

 

 

Ex libris personalitzat 

En un altre article vaig parlar dels ex libris, uns segells personalitzats per marcar els nostres llibres. Un regal únic i instransferible que farà les delícies de qualsevol lector, ja que aportarà als seus llibres la seva marca d’identitat.

 

AnteriorCINECLUB VIC. Algo salvaje
SegüentFutu.re, una distopia de Dmitry Glukhovsky
Avatar photo
Soc filòloga clàssica i amant de tot allò que tingui a veure amb grecs i romans. Lletraferida de cap a peus que té com a ofici l'ensenyament i a més la correcció, la maquetació i l'edició de textos. Em passo el dia envoltada de textos, llibres i ordinadors. Amant de les fotos, els viatges i les històries.