La Casa dels Clàssics, projecte vinculat a la Col·lecció Bernat Metge, actualitza els clàssics més imprescindibles de Grècia i Roma per fer-los accessibles a les noves generacions lectores d’autors clàssics.

 

El resultat de la revisió de la col·lecció Bernat Metge Essencial és l’actualització d’una dotzena de clàssics de la literatura grega i llatina del fons de la Bernat Metge que els lectors podran trobar a llibreries i quioscos. L’objectiu de l’actualització d’aquestes obres és apropar els clàssics al gran públic, i per aconseguir-ho, no només s’ha treballat en el text, que mantindrà l’aposta per una edició bilingüe, sinó també en el preu, ja que els volums seran més assequibles.

I què hi podrem llegir? Els títols més emblemàtics de la literatura grega i llatina com obres d’Homer i d’Ovidi, però també de Sòfocles, Eurípides, Plató, Aristòtil, Ciceró, Catul, Virgili o Sèneca.

Des de L’escriba esperem i confiem que aquesta iniciativa que aposta pels clàssics sigui un èxit rotund que col·loqui els clàssics grecoromans en la posició literària i social que mereixen.