“Una línia és un punt que surt a passejar”, deia Paul Klee, artista que, juntament amb Saul Steinberg, Luisa Vera celebra a Amb aquesta línia, un llibre que edita Combel.

I això és precisament el que farem: sortir a passejar amb les línies. Pàgina a pàgina, amb una línia sense fi, viatjarem per una habitació, un jardí, una ciutat… i hi podrem reconèixer tota mena d’animals, objectes, persones, etc. Sembla impossible que no calgui res més que una línia, oi? Doncs aquest element aparentment simple pot arribar a ser una proposta molt divertida i creativa. Per si aquesta aventura no fos prou curiosa i engrescadora, al final els petits (i els grans!) poden intentar dibuixar amb una sola línia.

Però d’aquest llibre no només m’ha sorprès i captivat el contingut, sinó també el format, ja que les seves pàgines desplegables donen tanta sensació d’expansió com la línia sense fi. Pel que fa al text, n’hi ha ben poquet, ja que la línia és la protagonista. Així doncs, de la lletra no espereu gaire més que indicacions.

Ja és el segon llibre de Luisa Vera que tinc a la prestatgeria (l’altre és Perdut al museu i haig de reconèixer que les seves propostes artístiques em fascinen. Espero el següent amb ganes!

Anterior“Profecia”, Raül Garrigasait
SegüentLluminosa i brillant, com Helena
Avatar photo
Soc filòloga clàssica i amant de tot allò que tingui a veure amb grecs i romans. Lletraferida de cap a peus que té com a ofici l'ensenyament i a més la correcció, la maquetació i l'edició de textos. Em passo el dia envoltada de textos, llibres i ordinadors. Amant de les fotos, els viatges i les històries.