Ja us he dit alguna altra vegada que m’agraden molt els contes i els àlbums il·lustrats. Si a més ens poden ajudar a aprendre coses noves, millor que millor. En aquest cas, aquest àlbum de Luisa Vera editat per Combel  portarà a petits i grans a recorrer les sales d’un museu imaginari en un homenatge a Matisse, Mondrian, Picasso, Monet, Van Gogh, Miró…

Un dels aspectes més destacats de l’àlbum és el fromat de les seves pàgines. A cada pàgina, els petits lectors podran desplegar una solapa en què hi ha un breu text que explica un moviment pictòric i en què hi podran descobrir alguns artistes destacats. Al dors de la pàgina, hi ha un laberint inspirat en un dels artistes d’aquell mateix moviment. Tot plegat, amanit amb molt de color. Tota una experiència per als sentits que farà les delícies tant dels amants de l’art com dels més desconeixedors del tema.

Us deixem un breu vídeo perquè pugueu veure’n l’interior.

AnteriorAquest divendres 17 de desembre al cine…
SegüentCINECLUB VIC. Que bonic és viure!
Avatar photo
Soc filòloga clàssica i amant de tot allò que tingui a veure amb grecs i romans. Lletraferida de cap a peus que té com a ofici l'ensenyament i a més la correcció, la maquetació i l'edició de textos. Em passo el dia envoltada de textos, llibres i ordinadors. Amant de les fotos, els viatges i les històries.