Tenim tendència a pensar que hi ha alguns coneixements o disciplines que no són aptes per a nens. Passa, per exemple, amb la història de l’art o l’art en general. De vegades se’ls pren per “tontos” (sento ser tan directa) i es creu que, com que són petits, no ho poden entendre. Jo sóc del parer que la majoria de coses, explicades al seu nivell i quan toca, els nens les poden entendre millor del que ens pensem. De fet, hi ha temes pels que els nens es mostren més receptius i més comprensius que no pas els adults. 

Luisa Vera ens demostra una vegada més que SÍ, que es pot fer els nens partícips de la història de l’art i que es poden endinsar en la història de l’arquitectura d’una forma que no només els permeti aprendre, sinó també divertir-se, ja que en aquest llibre combina el recorregut per les construccions més emblemàtiques dels principals períodes històrics amb jocs d’allò més divertits. 

Les solapes, recurrents en els llibres de Vera, són potser el que més m’agrada d’aquest llibre. Tampoc poden faltar els colors potents, alegres i plens de vida, i les pàgines atapeïdes d’elements i detalls que us asseguro donen per moltes hores de converses, jocs i bones estones. 

Com sempre, és una alegria tenir un llibre de Vera a la prestatgeria.

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida de Aida Montoya (@aida_montoya_)

 

Imatge de portada

AnteriorCINECLUB VIC. Shortcomings
SegüentPRESENTACIÓ. ‘Serrat, la música d’una vida’, Jaume Collell
Avatar photo
Soc filòloga clàssica i amant de tot allò que tingui a veure amb grecs i romans. Lletraferida de cap a peus que té com a ofici l'ensenyament i a més la correcció, la maquetació i l'edició de textos. Em passo el dia envoltada de textos, llibres i ordinadors. Amant de les fotos, els viatges i les històries.