El talp més trempat de Catalunya i els seus companys, en Quim i en Pep, viuran una nova aventura. En aquesta ocasió, en Felip utilitzarà rellotge màgic per anar al 396 aC i veure uns Jocs Olímpics increïbles. A mi, és clar, qualsevol llibre ambientat a l’antiga Grècia ja m’ha guanyat. I si el protagonitzen en Felip i els seus amics… és irresistible!

Amb aquest llibre en Martí Gironell portarà els més menuts (i no tan menuts!) a un viatge per l’antiga Grècia per conèixer l’origen dels Jocs Olímpics i les diferents proves que hi tenien lloc: el llançament de disc, la lluita lliure, el pentatló o les curses. Com és habitual, entre les seves pàgines hi trobareu una aventura que destil·la un gran respecte i amor pels animals. Aventures i valors? Una gran combinació!

Però aquest aquest viatge en el temps no seria el que és sense la forma que hi dona la Coaner Codina amb les seves magnífiques il·lustracions. El seu estil és preciós. 

Si teniu altres aventures d’en Felip a la prestatgeria ja sabeu que a les últimes pàgines sempre hi ha una sorpresa. Aquest cop hi trobareu un regal olímpic per convertir-vos en campions i campiones.

Fins la propera aventura, Felip!

 

Imatge de portada

AnteriorCINECLUB XIC. Heavies tendres
SegüentCINECLUB VIC. La mesita del comedor
Avatar photo
Soc filòloga clàssica i amant de tot allò que tingui a veure amb grecs i romans. Lletraferida de cap a peus que té com a ofici l'ensenyament i a més la correcció, la maquetació i l'edició de textos. Em passo el dia envoltada de textos, llibres i ordinadors. Amant de les fotos, els viatges i les històries.