El proper cap de setmana teniu una cita a l’espai ETC de Vic amb la companyia L’ou cost i el seu darrer espectacle Limbo.

I si teniu por de perdre-us l’actuació, tranquils que hi podeu anar tres dies: dissabte 29 de maig a 2/4 de 10, diumenge 30 de maig a les 7 del vespre i diumenge 7 de juny a les 7 de la tarda.

Limbo, (món entre els vius i els morts) parla de residents que passen temps, un temps que no passa i si passa és poc a poc i des de l’avorriment i l’espera de no-res. Limbo, (zona en una memòria, volum o espai d’emmagatzemat on s’envien els arxius esborrats) parla de la memòria que ja no es té i la que es té ja no té importància. Limbo, (joc en el qual s’ha de passar sota una vara, la qual a cada passada s’acosta més cap al terra) parla de la degradació física.
Limbo, (grup de rock uruguaià) …bé això no ve a “cuento”.
Limbo és un espectacle d’humor corrosiu i maliciós que et farà riure (si pots), pensar (si pots) i oblidar (si pots).

Recordeu que com és habitual podeu comprar les entrades a través del web de l’Espai ETC i que si seguiu les instruccions de les xarxes socials (Facebook i Twitter) de L’escriba entrareu en un sorteig per a una entrada doble.

AnteriorEl poeta del poble
Següent“Cinema Paradiso” de Giuseppe Tornatore
Avatar photo
Soc filòloga clàssica i amant de tot allò que tingui a veure amb grecs i romans. Lletraferida de cap a peus que té com a ofici l'ensenyament i a més la correcció, la maquetació i l'edició de textos. Em passo el dia envoltada de textos, llibres i ordinadors. Amant de les fotos, els viatges i les històries.