El dissabte 16 de març, dins dels actes al voltant del Dia de la Dona, el Teatre Municipal de Manlleu acollirà la representació de l’obra Anna.

Anna reivindica el llegat d’Anna Dodas, autora de Folgueroles, a través de la figura d’una escriptora de la nostra època a qui han encarregat una selecció de textos de l’Anna Dodas per l’obra de teatre que se n’està preparant. El fil conductor de l’obra transita per la poesia i la prosa dels reculls Paisatge en hivern, El volcà, Capvespre de foc i de grana i de textos inèdits de joventut.

La cita s’emmarca dins de la campanya Cap butaca buida, a la qual s’hi ha adherit l’Ajuntament de Manlleu i que busca convertir el 16 de març en la diada del teatre a Catalunya. Cap butaca buida és una iniciativa impulsada per Adetca, Time Out, la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) amb el suport de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona.

Podeu comprar les vostres entrades a www.entradesmanlleu.cat i a www.capbutacabuida.cat

AnteriorAquest divendres 1 de març als cinemes…
SegüentCINECLUB VIC. Estols
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.