El professor Fernando Blázquez ha publicat aquest any el llibre La vida no es bella, un llibre que recull els complexos pensaments d’una persona durant els últims instants de vida. Aquesta obra està disponible a les principals botigues de venda d’ebooks del panorama internacional: Amazon, Apple, Google Play, Kobo y Barnes and Noble. També disponible la versió anglesa, Life is not beautifull.

La vida no es bella és un recull d’un total de 49 pensaments. Es tracta dels pensaments d’una persona malalta, la qual estava en els seus últims dies de vida. Aquesta persona, per la seva situació, no podia escriure, i per això  el professor Fernando Blázquez va transcriure els seus pensaments i va decidir publicar-los en un llibre.

Aquesta no és una obra que tothom pugui llegir, ja que conté pensaments i reflexions molt dures que només una ment forta serà capaç d’extreure’n el vertader significat. Es recomana llegir-lo amb prudència i objectivitat per poder fer una crítica personal dels escrits.

Pots llegir més de La vida no es bella aquí.

AnteriorReflexiones de un mundo líquido, Zygmunt Bauman
SegüentCINECLUB VIC. Algo salvaje
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.