L’autora mexicana Lillian Martínez finalment ha decidit apostar per publicar la seva primera novel·la, Tú me cambiaste la vida. Aquest llibre està disponible a les millors botigues de venda d’ebooks del panorama internacional: Amazon, Apple, GooglePlay, Kobo i Barnes&Noble.

La Lillian porta escrivint i creant històries des de ben petita. Actualment té 12 obres acabades, però ha decidit començar-les a treure-les a la llum ara. La seva primera publicació respon al nom de Tú me cambiaste la vida, una novel·la que pertany al gènere romàntic.

La protagonista d’aquesta narració és la Hannah Martínez, una exitosa i atractiva jove de 26 anys que treballa com a sòcia fundadora d’una empresa d’organització d’esdeveniments juntament amb la seva millor amiga, la Marta.

La Hannah està vivint l’època més feliç de la seva vida… o això pensa ella. Un bon dia, en tornar de la feina descobreix que el seu promès l’ha enganyat amb la seva pròpia cosina.

Decebuda i dolorida, decideix escapar a la casa de camp dels seus avis per poder estar sola, pensar en el que ha passat i curar les seves ferides. Però quan es tanca una porta, s’obre una finestra, i això és el que descobrirà la Hannah en conèixer l’Enrique, un jugador de futbol que revolucionarà la vida de la protagonista.

Pots trobar la novel·la i llegir-ne més a la fitxa del llibre Tú me cambiaste la vida.

AnteriorAquest divendres al cine…
SegüentCINECLUB VIC. ¡Lumière! Comienza la aventura
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.