Camins incerts és la primera novel·la publicada pel català Miquel Ferrer, la qual està a la venda a les millors plataformes d’ebooks del panorama internacional: Amazon, Apple, GooglePlay, Kobo i Barnes&Noble. El llibre està disponible en català i en castellà.

Manel Fargós, el protagonista de Camins incerts, és un home que té un extraordinari do: pot saber-ho tot d’una persona i tot allò que amaga amb només mirar-la als ulls. Qualsevol voldria tenir aquest do, però el Manel no pensa el mateix. Fins a quin punt és bo conèixer-ho tot dels teus éssers estimats?

La narració comença quan en Manel, decidit, va a visitar el doctor Vinyals, expert en oftalmologia. Després d’una sèrie de successos que ens explicarà al llarg de la novel·la, el protagonista pren la decisió de quedar-se cec i, d’aquesta manera, alliberar-se del seu do.

Per què en Manel vol desempallegar-se del seu do? Què li ha fet arribar a tan terrible solució?

Descobreix tot això a la novel·la Camins incerts. Acompanya en Manel i viu amb ell l’amor, la mort, l’èxit, l’ambició… Un llibre amè i amb llenguatge quotidià que et treurà més d’un somriure.

Pots llegir-ne més del llibre i comprar-lo a la fitxa de Camins incerts o, si prefereixes la versió digital, mira la fitxa de Caminos inciertos.

AnteriorAquest divendres al cinema…
SegüentLa oficina de Estanques y Jardines
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.