Desprendimientos és la publicació més recent de l’escriptor i dramaturg Christian Lange. Aquesta obra reuneix set escrits teatrals: “Inolvidable”, “La última pieza”, “Tercero excluido”, “Umbral”, “Desprendimientos”, “Atado al cuello” i “Humedales”.

Tots aquests textos tenen un caràcter autònom, però el lector podrà descobrir una hipòtesi de representació que els enllaça tots. Aquestes paraules busquen qui les pugui interpretar, qui els doni vida sobre un escenari i busquen qui sigui capaç de transmutar-les en una cerimònia teatral compartida. Han estat creades per a cobrar vida.

Encara que és difícil definir el tema d’un text, l’autor explica que hi ha alguns nuclis que es repeteixen: l’homoerotisme, l’incest, el vincle pare i fill, la identitat, l’amor, el poder, la mort… Els grans temes de siempre, però des d’una mirada personal.

Christian Lange és autor d’altres llibres i textos com: el llibre de poesies Desnudeces (1988); Literatura Dramática 1 (Antologia d’obres de teatre, 2008) que inclou: “Coto de caza”, “Dos a cero”, “Temblores en la boca de mi padre”, “Kiev”, “Un frío interminable” i “Puro silencio”; y de la novel·la Trío (2014). També ha exercit com a director en algunes de les seves obres (Inolvidable, Atado al Cuello, y Umbral).  

Si vols saber més del llibre teatral Desprendimientos, pots visitar aquesta pàgina.

AnteriorCrítica de ‘The Crown’
SegüentCINECLUB VIC. Dinero caído del cielo (Pennies from Heaven)
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.