Xeyareum-xun, pseudònim de l’autor espanyol Manuel Rodríguez, publica el seu sisè llibre amb Bebookness: Buscándote con desespero. Es tracta d’un poemari que comprèn 20 poemes on sentim la veu de l’autor lamentar-se durant la cerca de la seva estimada. El llibre està disponible en versió digital a les plataformes de venda d’ebooks: Amazon, Apple, GooglePlay, Kobo i Barnes&Noble.

Buscándote con desespero és la primera part d’una tetralogia que respon al nom de “Granos de Dorada Arena”. Aquest primer volum gira entorn d’una mateixa idea: la cerca de la persona estimada. A mesura que transcorren els poemes, el lector podrà adonar-se que la cerca acaba tornant-se una obsessió per a l’autor.

Aquests poemes van ser escrits l’any 1989, quan l’autor es trobava exil·liat. Un dia, després d’una copa, va començar a recordar a aquell amor perdut i d’aquest record va nèixer el poemari Buscándote con desespero.

Podem veure la figura de l’autor turmentat en aquesta cerca de l’estimada i desesperat per trobar-la. Fins i tot, en un poema arriba a expressar que la parella d’enamorats és en sí una creació, dotant així d’importància vital la recerca d’aquesta dona que, en el passat, li va robar el cor i els pensaments. Però, podrà trobar-la?

Si vols adquirir el poemari, entra a la fitxa de Buscándote con desespero

AnteriorAngoixa i hooliganisme a L’Hospitalet de Llobregat
SegüentPetita & Gran, una col·lecció de llibres sobre dones exterodinàries
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.