Un voyage de rêve en france és un llibre de nivell molt bàsic de francès curt i fàcil de llegir, un llibre ideal per a joves que es comencen a endinsar en la llengua i cultura francesa. 

Aquesta història està escrita per Béatrice Job, una escriptora de relats curts que són utilitzats, la major part de les vegades, a instituts durant l’optativa de francès, ja que és un llibre pensat per a estudiants novells en aquesta llengua. A més, al final del relat compta amb unes activitats per a veure si s’ha entès el llibre. 

Aquest llibre tracta sobre com la Marité i els seus pares fan un viatge per França. Després de passar un dia visitant molts museus i monuments, la Martité, per descansar a una font, trobarà el que serà el seu company de viatge, un home molt estrany que no sap ni què és un metro. A mesura que anem llegint serem capaços d’adquirir molta informació sobre els diversos llocs de França on va, incloent-hi també menjars típics o tradicions.

Un voyage de rêve en france és un llibre fàcil i senzill de llegir molt recomanat per a gent a qui li interessi la cultura francesa, ja que explica fets i anècdotes molt interessants sobre monuments molt coneguts d’aquest país. Aquest relat també inclou moltes imatges que fan la lectura més amena i ajuden a comprendre tot allò que està explicant.

Us animeu a començar el vostre viatge per aquesta llengua amb aquest llibre?

Agradarà

A persones que esperin un llibre senzill i fàcil en francès.

No agradarà

Si s’espera un llibre amb una història poc realista i molt llarga.


 

Aina Binimelis Cipriano

Soc estudiant de 4t d’ESO i lectora d’afició. Visc enamorada de qualsevol llibre on aparegui una història romàntica; i si és trista, millor. Tot i això, els llibres sobre esports també m’agraden molt. El futbol és el meu altre amor; m’agrada jugar-hi, però també veure’l. De vegades escric, però ara per ara els escrits continuaran sent només per a mi.

 

Imatge de portada

AnteriorEl diario de la princesa, Carrie Fisher
SegüentLa última mitología, el mundo según Star Wars
Avatar photo
Soc filòloga clàssica i amant de tot allò que tingui a veure amb grecs i romans. Lletraferida de cap a peus que té com a ofici l'ensenyament i a més la correcció, la maquetació i l'edició de textos. Em passo el dia envoltada de textos, llibres i ordinadors. Amant de les fotos, els viatges i les històries.