Stranger Things ha esdevingut una sèrie de referencia i un fenomen de masses, tothom ho sap, i tot i que no domino les xifres, m’atreveixo a dir que ha mogut, mou i mourà milions i milions de dòlars. El boom de la sèrie que ha encisat mig món ha fet que el seus protagonistes ja siguin actors consolidats que cobren xifres desorbitades i que marques d’arreu del món hagin apostat per la imatge de la sèrie per crear productes comercials de tota mena, i ja no parlem de l’estètica vuitantera, la qual ha crescut en els darrers anys, perquè no dir-ho, amb motiu de la sèrie. Així doncs, per si no en teníem prou, l’eufòria continua i la sèrie tindrà una preqüela en forma de llibre.

L’escriptora Gwenda Bond, autora coneguda per escriure una trilogia sobre Lois Lane, serà l’encarregada d’escriure la preqüela sobre Stranger Things que se centrarà en la història de Terry, la mare d’Eleven, un personatge que els fans han pogut conèixer una mica més a la segona temporada de la sèrie. A més, els fans es podran capbussar en el programa científic del doctor Martin Brenner que va crear Eleven i altres nens amb poders que també hem pogut conèixer a la darrera temporada de la producció de Netflix.

Les darreres notícies afirmen que el llibre veurà la llum a la primavera del 2019 i que serà editat per Penguin Random House. Esperem que arribi la traducció al català o, si més no al castellà, per poder-lo assaborir amb tot luxe de detalls. Tot i així, aquest no serà l’únic llibre sobre Stranger Things que apareixerà al mercat al llarg de 2019.

Anterior‘La felicidad conyugal’, Lev Tolstói
SegüentEstrella Damm llança el seu esperat anunci d’estiu
Avatar photo
Soc filòloga clàssica i amant de tot allò que tingui a veure amb grecs i romans. Lletraferida de cap a peus que té com a ofici l'ensenyament i a més la correcció, la maquetació i l'edició de textos. Em passo el dia envoltada de textos, llibres i ordinadors. Amant de les fotos, els viatges i les històries.