Fins que no surt l’anunci de El Corte Inglés, no és primavera; i fins que no surt el d’Estrella Damm, no és estiu. Ja fa deu anys que Estrella Damm es regala i fa l’anunci més esperat de cada l’estiu, el qual més que un anunci és un curtmetratge.

L’estrena va arribar ahir mateix amb un curt dirigit per Dani de la Torre i protagonitzat per Michelle Jenner i Oriol Pla, els quals interpreten a Júlia i Àlex respectivament.

L’espot és un petit homenatge a aquests deu anys d’anuncis i per això està ple de referències a edicions anteriors. Així doncs s’hi recorden les cançons que no només han marcat els seus anuncis, sinó també les bandes sonores estivals de molts i les pistes de ball de les discoteques de mig país. En aquesta edició es torna una mica a l’essència dels primers espots de la marca.

De nou, els espectadors viatgen a Formentera per rebre l’estiu amb una Estrella freda i sense got i per delectar-se de les platges més boniques del Mediterrani tot gaudint de la vida de l’estiu #Mediterràniament.

Anterior‘Stranger things’ tindrà una preqüela en forma de llibre
SegüentETC TEATRE. Barbes de balena
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.