Sant Jordi és un dia per regalar roses i llibres. De vegades els més petits segueixen aquestes tradicions sense saber massa bé d’on surten o sense conèixer les històries que giren al seu voltant. És per això que compartir amb els més menuts llibres que expliquin la tradició pot esdevenir una bona manera de fer-los coneixedors, partícips i continuadors de les festes que més caracteritzen la nostra societat.

La llegenda de Sant Jordi no és una excepció, i tot i que a les escoles també s’explica aquesta mítica llegenda, hi ha molts contes que ens l’expliquen, fins i tot, de mil i una maneres. L’editorial Castellnou ha volgut sumar-se al nombrós grup d’editorials que editen contes de Sant Jordi amb una proposta d’allò més interessant i trencadora: un llibre interactiu en què els infants poden participar de la llegenda alhora que la llegeixen o els és llegida.

El conte, escrit per Jordi Grifoll i il·lustrat per Cris Tarradas, ressegueix la llegenda d’una forma tradicional i sense sortir-se del cànon, de manera que no trobarem versions alternatives de Sant Jordi. Ara bé, el que sí que hi trobarem són activitats que submergiran els més menuts en la llegenda. Un laberint del qual n’han de trobar la sortida, emoticones per treballar les emocions de la gent del poble, exercicis d’escriptura per exercitar la seva destresa a l’hora d’escriure i espais per dibuixar i pintar amb tota llibertat són algunes de les activitats que trobareu en aquest conte ben diferent que farà les delícies dels més petits i que alhora permetran als pares i mares passar una estona d’entreteniment amb els petits de casa.

 

 

AnteriorCINECLUB VIC. Ojos negros
SegüentCrítica d'”Una Veterinaria en la Borgoña”
Avatar photo
Soc filòloga clàssica i amant de tot allò que tingui a veure amb grecs i romans. Lletraferida de cap a peus que té com a ofici l'ensenyament i a més la correcció, la maquetació i l'edició de textos. Em passo el dia envoltada de textos, llibres i ordinadors. Amant de les fotos, els viatges i les històries.