La parella del costat, el debut de Shari Lapena

1786

Títol: La parella del costat
Autor: Shari Lapena
Editorial: Rosa dels vents

Sinopsi

La veïna et va dir que s’estimava més que no portessis la teva filla de sis mesos al sopar. No és res personal, senzillament no suporta els seus plors.
El teu marit hi va estar d’acord. Al capdavall, viviu a la casa del costat. Podíeu portar el monitor infantil per sentir si plorava i fer torns per passar-la a veure cada mitja hora.
La teva filla dormia quan hi vas anar per darrera vegada. Tanmateix, en aquest moment, mentre puges corrents les escales fins a la seva habitació, envoltada d#un silenci absolut, te n’adones que el teu pitjor malson s’ha fet realitat: la nena ha desaparegut.
Mai abans no havies hagut de trucar a la policia. Ara és a casa teva i qui sap què pot arribar a descobrir.
Què series capaç de fer quan has sobrepassat els teus límits?

Un simple segrest que s’acaba complicant i que destapa els secrets més íntims de cada personatge que hi està implicat. Esteu preparats?

La parella del costat és una novel·la trepidant que comença amb el segrest d’una nena de mesos que els seus pares deixen sola per anar a sopar a casa dels veïns. És un llibre molt fàcil de llegir perquè hi ha molta acció i hi ha molts girs narratius en molt poc temps, de manera que la novel·la avança a la velocitat de la llum. Tot i les incoerències d’alguns personatges, la psicologia dels grans protagonistes -l’Anne i en Marco, els pares- estan molt ben treballades i van mutant a mesura que avança la història i es van destapant alguns dels secrets més íntims de la parella.

Amants dels thrillers i de les novel·les policíaques, teniu una cita amb aquest llibre, ja que no us deixarà de sorprendre fins que arribeu a la darrera pàgina!

 

AnteriorLa raza asesina, el llibre de ciència-ficció de l’autor Jorge Domínguez
SegüentTítols espanyols del 65è Festival de San Sebastián
Avatar photo
Soc filòloga clàssica i amant de tot allò que tingui a veure amb grecs i romans. Lletraferida de cap a peus que té com a ofici l'ensenyament i a més la correcció, la maquetació i l'edició de textos. Em passo el dia envoltada de textos, llibres i ordinadors. Amant de les fotos, els viatges i les històries.