La raza asesina, el llibre de ciència-ficció de l’autor Jorge Domínguez

1367

La raza asesina és el primer llibre de l’autor Jorge Domínguez. Es tracta d’un llibre de ciència-ficció complex i científic que atraparà els amants d’aquest gènere des de les primeres pàgines.

La historia planteja i anticipa un futur on l’enginyeria genètica es converteix en el motor del desenvolupament de la humanitat i, a la vegada, constitueix la més gran de les seves amenaces.

L’obra narra com els humans han après a fer servir el cent per cent de la seva capacitat cerebral. Arran d’aquest avanç, s’ha creat una nova societat anomenada Los Sistemas. Des d’aquesta societat, es creen nous humans a partir de l’extracció de codis genètics i d’implantar-los a l’ADN de primats de països en desenvolupament. Des de Los Sistemas, es van creant noves races per tal d’establir un equilibri i una estabilitat a l’univers.

Els humans no esperaven que una d’aquestes noves races fos portadora d’un perillós gen que amenaçarà l’estabilitat de l’univers.

Llegeix més sobre La raza asesina.

AnteriorFestival Nits Orientals de Vic. Catorze anys de cinema asiàtic
SegüentLa parella del costat, el debut de Shari Lapena
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.