Com cada any, Besalú acull el Liberisliber, una de les fires d’editorials independents més destacades del panorama literari.

L’edició d’enguany, marcada per la pandèmia, tindrà lloc els propers 3 i 4 d’octubre i hi acudiran moltes petites editorials d’arreu del país per presentar-nos les seves publicacions. Tot això, en un ambient molt proper i on el paradista sol ser el propi editor.

A més de la fira d’editorials, hi haurà activitats per a petits i grans, taules rodones, signatura de llibres, etc. No dubteu a consultar el programa d’activitats que s’hi realitzaran i les editorials que acudiran a la cita.

A més d’això, si compreu un llibre, els paradistes us donaran una papereta màgica per posar-hi les vostres dades i dipositar-la a l’urna de l’estand de l’organització. Es farà un sorteig entre els participants. També hi haurà premi per als bookstagrammers! Per participar heu de penjar una fotografia bibliòfila a Instagram i posar-hi l’etiqueta #liberisliber2020 i #bookstagram. El guanyador s’endurà un lot de llibres.

L’equip de L’escriba espera la fira amb moltes ganes!