Quina bona sorpresa poder descobrir aquest Un cor massa gran de l’Eider Rodriguez! És el primer llibre que es publica d’ella en català i en castellà, tot i ser una de les autores basques més destacades. L’editorial encarregada de publicar-lo en català ha estat Edicions del Periscopi, i en castellà, ha estat Literatura Random House qui s’ha encarregat d’aquesta tasca.

Quan el llegim, Un cor massa gran explota a les nostres mans com si fos una bomba, perquè és un recull de contes curts que no ens deixaran indiferents. Cada un d’ells té tanta força, que es fan inolvidables. Alguns són foscos, d’altres estranys o costumistes, però tots tenen alguna cosa que fa que t’agafis fort al llibre i segueixis llegint aquestes històries gairebé sempre amb protagonista femenina.

Eider Rodríguez copsa les coses petites de la vida o les grans emocions que aquestes porten a dins. Els detalls i els sentiments dels personatges els explica de manera excel·lent en històries sorprenents plenes de cops d’efecte inesperats.

“Un cor massa gran”, escrit en euskera, va obtenir el Premi dels llibreters del País Vasc i en aquesta edició, tant la catalana com la castellana, s’hi afegeixen un grapat més de contes, tots ells de lectura addictiva; un regal que ens fan als lectors i lectores perquè ens permet descobrir i gaudir una mica més de l’estil d’aquesta autora.

 


Un cor massa gran és una recomanació de la Llibreria Foster & Wallace de Vic

 

 

AnteriorCINECLUB VIC. Blade Runner
SegüentCrítica de “Zeroville”
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.