L’Etc Teatre de Vic presenta temporada

1616

atreveix-te-a-creuar-el-riuL’Etc Teatre de Vic estrena temporada el proper dia 1 d’octubre a 2/4 de 10 del vespre amb una novetat: la presentació de l’Associació Etcètera Teatre, que agafa el relleu de Ventall Teatre i agrupa diferents persones d’edats i companyies de Vic interessades en les arts escèniques amb l’objectiu de continuar gestionant com fins ara la programació teatral de la ciutat.

Seguidament, es podrà veure l’obra Instants previs, un espectacle de poesia teatralitzada protagonitzada per actors com Marta Tricuera i Josep Sobrevals. Finalment, per cloure l’acte es brindarà amb cava i s’oferirà coca i llonganissa a tots els assistents. 

L’Etc Teatre continuarà la seva programació amb obres com Els 4 barresLaura a la ciutat dels Sants. Val a dir, també, que l’ETC estrena temporada amb un sistema de compra d’entrades millorat i que el servei d’atenció per WhatsApp continua. Per utilitzar-lo només cal agregar el número 626967620 als contactes propis del telèfon.

Comparteix
AnteriorAlaska des de l’Ateneu
SegüentÚltima crònica del Festival de San Sebastián 2016
L'Escriba és un espai literari per a tots els públics. Recomanacions, novetats editorials, entrevistes i activitats per apropar-te totes les vessants de la literatura i el sector cultural.