Alaska des de l’Ateneu

1626

de-vancouver-a-whitehorse-%c2%b7-contraportada-txellJa és ben sabut que llegir és una bona manera de viatjar. Per poder aconseguir un viatge detallat i pulcre, però, necessitem que darrere l’autoria s’hi amagui un gran viatger. Aquest és el cas de la Meritxell Guitart, col·laboradora de L’escriba, que després de molt viatjar -tant físicament com literàriament- s’ha llançat a l’aventura de publicar en paper la seva pròpia experiència, en aquest cas, a Alaska.

 

 

De Vancouver a Whitehorse a través de les de-vancouver-a-whitehorse-%c2%b7-portadaRocalloses i el passatge interior d’Alaska és el viatge que narra en el volum que acaba de sortir del forn i que presentarà el proper dijous 6 d’octubre a 2/4 de 9 del vespre a l’Ateneu de Manlleu. L’acte, organitzat per L’escriba i amb la col·laboració de l’Ateneu, comptarà amb la presència de l’autora i de Sílvia Mas, doctora en Filosofia i Lletres, que en farà la presentació.

Comparteix
AnteriorCineclubVic
SegüentL’Etc Teatre de Vic presenta temporada
L'Escriba és un espai literari per a tots els públics. Recomanacions, novetats editorials, entrevistes i activitats per apropar-te totes les vessants de la literatura i el sector cultural.