La llibreria Muntanya de Llibres s’ha consolidat com un dels espais literaris més destacats i de referència a la ciutat de Vic. Va néixer fa 19 anys i estava dedicada exclusivament als llibres de muntanya i de viatges; des de llavors no ha parat de créixer i, actualment, s’hi poden trobar tota mena de llibres.

Aquest dissabte 17 de juny, al número 24 del carrer Verdaguer de Vic s’obriran les portes de la nova llibreria Muntanya de llibres. Allà on hi havia un banc, ara hi haurà una llibreria. El nou espai compta amb 250 m2 en una sola planta a peu de carrer que de ben segur millorarà, si és possible, l’experiència dels clients i facilitarà l’organització de presentacions, clubs de lectura, xerradxes… i totes les activitats que ja es feien a l’antic local.

Per inaugurar aquesta nova etapa, a les 10 del matí hi haurà un conta-contes a càrrec d’Assumpta Mercader. L’activitat està indicada per a nens i nenes de més de 4 anys. A partir de les 6 de la tarda, ho celebrran els més grans amb una una copa de cava i la música en directe de Laura Marín i Fernando Salinas.

Imatge de portada

AnteriorCINECLUB VIC. Males terres
SegüentAquest divendres 16 de juny als cinemes…
Avatar photo
Soc filòloga clàssica i amant de tot allò que tingui a veure amb grecs i romans. Lletraferida de cap a peus que té com a ofici l'ensenyament i a més la correcció, la maquetació i l'edició de textos. Em passo el dia envoltada de textos, llibres i ordinadors. Amant de les fotos, els viatges i les històries.