Fitxa artística

Direcció i dramaturgia: Jordi Arqués

Repartiment: Iria Corminas, Carlota Ferrer, Francesc Pérez, Nil Sobrevias

 

Sinopsi

Historia de una escalera, d’Antonio Buero Vallejo, parla d’una societat de postguerra. La vida en una petita comunitat de veïns serveix de base per anar més enllà i submergint-nos en una moment polític, social i existencial molt concret però que podria equiparar-se al moment que estem vivint. Els somnis, objectius i desitjos d’una joventut es veuen trencats per l’opressió social, l’estancament en les relacions, les frustracions heretades de pares a fills. L’amor i el desig de menjar-se el món…

D’aquesta comunitat de veïns, CorCia Teatre en destaca quatre personatges i és en ells que S’han concentrat per explicar aquesta història. Han intentat fer un zoom en les relacions entre aquestes persones durant quaranta anys per poder entendre el clima pessimista i alhora esperançador que respira l’obra.

Quan? 

Dia: 26/05/2018
Hora: 21:30h
Durada: 55 minuts
Gènere: drama
Lloc: Espai ETC de Vic

AnteriorCINECLUB VIC. Quadrophenia
SegüentComunicat de dol. Adéu, Tom Wolfe
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.