Fitxa tècnica

Producció: The Who Films, Polytel
Guió: Dave Humphries, Martin Stellman, Franc Roddam i Pete Townshend
Música: The Who
Muntatge: Sean Barton, Mike Taylor
Durada: 2 h
Intèrprets: Phil Daniels, Leslie Ash, Phil Davis, Mark Wingett, Sting, Ray Winstone, Garry Cooper, Gary Shail

 

Sinopsi

Londres, 1964. Jimmy (Phil Daniels) és un jove que pertany a una banda de mods que es mouen en vespes i rivalitzen amb els rockers que escolten rock and roll i condueixen motos de grans cilindrades. Durant un cap de setmana els dos grups s’enfrontaran a la ciutat de Bristol.

Als anys 70 el grup anglès The Who dominava el món musical amb les anomenades òperes-rock. Quatre anys després de l’adaptació del seu disc Tommy (1975) dirigida per Ken Russel, s’estrenava Quadrophenia, una mena de retrat generacional dels seguidors de la música mood. Franc Roddam descriu la vida quotidiana del protagonista i el seu progressiu deteriorament. La narració destaca per l’excel·lent ambientació dels anys 60 i la brillant banda sonora on, a part dels temes de The Who, hi trobem cançons de James Brown, The Ronettes o the Crystals.

Franc Roddam

Nascut el 1946 a Anglaterra, va treballar a televisió en diferents sèries fins que va debutar al cinema amb Quadrophenia, que s’ha convertit en un film de culte. En la seva filmografia s’hi troben títols com Hombres de Hierro (1983), La prometida (1985) o K2 (1991) però l’autèntic èxit li ha arribat com a creador del famós programa MasterChef.

Amb la col·laboració del SEB SC (Sta. Eugènia de Berga Scooter Club) en motiu del seu 10è aniversari.

 

 

Quan? 

Dimarts, 22 de maig
Hora: 21:30 h
Idioma: VO en anglès amb subtítols
Aportació: 5 euros. Socis: entrada gratuïta
Socis VicJove: 4 euros
Lloc: Espai ETC (Passeig de la Generalitat, 46) de Vic

AnteriorEl Sant Cugat Fantàstic escalfa motors
SegüentETC TEATRE. Historia de una escalera
Avatar photo
Soc filòloga clàssica i amant de tot allò que tingui a veure amb grecs i romans. Lletraferida de cap a peus que té com a ofici l'ensenyament i a més la correcció, la maquetació i l'edició de textos. Em passo el dia envoltada de textos, llibres i ordinadors. Amant de les fotos, els viatges i les històries.