“Et vindré a tapar” obre el segon trimestre de l’Espai ETC de Vic

1629

TaparDissabte dia 11 d’abril l’Espai ETC de Vic comença el segon trimestre del 2015 estrenant programació. El calendari inclou una gran varietat d’espectacles representats per companyies amateurs i professionals de la comarca d’Osona però també companyies professionals de petit format com serà el cas de La nit just abans dels boscos, amb Òscar Muñoz el 23 de maig.

La Companyia Espai en construcció és la que aixeca el taló d’aquest segon trimestre el dissabte dia 11 d’abril amb Et vindre a tapar. L’obra ens situa a l’any 1940 quan la Maria decideix anar a buscar el seu marit, en Joan, que no ha tornat després de la Guerra. Acompanyada de dues amigues, començarà un viatge inspirat en una història real i basada en els casos de milers d’homes desapareguts durant la Guerra Civil. Envoltats d’un ambient de postguerra claustrofòbic i incert, l’obra oferirà un record a tots aquells que van desaparèixer però també a les famílies que han hagut d’esperar més de 60 anys per obtenir informació sobre el lloc on estan enterrats.

Et vindré a tapar es representarà el dissabte 11 d’abril a 2/4 de 10 del vespre a l’Espai ETC. Les entrades les podeu comprar des del web o a taquilla.

L’Escriba us brinda la possibilitat d’aconseguir una entrada doble per assistir a l’espectacle. Només heu de seguir les instruccions del nostre Facebook i Twitter.

 

AnteriorNou69 Teatre i La Nota Teatre estrenen el musical de “Els Addams” a Torelló
SegüentNightcrawler
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.