Nou69 Teatre i La Nota Teatre s’han fusionat durant l’últim any per presentar-nos una versió del musical de Broadway Els Addams, que omplirà l’escenari del Teatre Cirvianum de Torelló els propers 10, 11 i 12 d’abril.

L’espectacle, dirigit per Antoni Font, reuneix 21 actors que actuen, canten i ballen durant les dues hores que dura el musical. L’argument gira al voltant del rebombori que s’organitza per la història d’amor entre la filla de la família Addams, Dimecres, i un noi, Lucas, d’una família tradicional d’Ohio, als Estats Units.

La coproducció entre aquestes dues companyies ha permès barrejar una companyia professional i especialitzada en el teatre musical com La Nota Teatre, amb una de teatre amateur com Nou 69 Teatre, fet que ha ajudat a intercanviar punts de vista i donar el toc de gràcia a l’espectacle.

L’estrena tindrà lloc aquest divendres dia 10 d’abril a les 9 del vespre i les representacions continuaran el dissabte dia 11 d’abril a les 9 del vespre i es clouran el diumenge dia 12 d’abril a les 6 de la tarda.

Les entrades les podeu adquirir a través de la pàgina web del Teatre Cirvianum de Torelló o una hora abans a taquilla.

Des de L’Escriba us oferim la possibilitat d’aconseguir una entrada doble a través del sorteig que hem iniciat a Facebook i a Twitter.

 

 

 

AnteriorEstrenes Cinematogràfiques (10/04/2015)
Següent“Et vindré a tapar” obre el segon trimestre de l’Espai ETC de Vic
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.