Malgrat que molts voldríem anar a treballar i viure amb normalitat, les circumstàncies actuals i la crisi sanitària que estem vivint no ens ho permeten. Tot i així, si som positius, aquests dies de confinament poden ser un bon moment per a la lectura. És per això, que algunes editorials han posat a disposició de la gent de forma gratuïta llibres electrònics per poder adquirir llibres i llegir amb un sol clic i sense haver de sortir de casa. Tot i que són moltes les editorials que estan posant en marxa aquesta campanya solidària amb els més avorrits, avui us volem recomanar dos llibres que ofereix l’editorial Roca Libros i dos més del grup Planeta. Així doncs, si cliqueu sobre el títol, anireu directament al web de descàrregar i en 3, 2, 1, tindreu una novel·la esperant-vos!

 

Roca Libros

Entre Ítaca i Icària
Joan Tardà, Xavier Domènech i Àngels Barceló

Un llibre escrit a dues mans entre Joan Tardà i Xavier Domènech i amb la col·laboració d’Àngels Barceló. Aquest assaig analitza la tensió política entre Catalunya i Espanya i el va una repassada al pensament d’esquerres. Un llibre que agradarà als lectors més polititzats.

 

Asesinos de series
Roberto Sánchez

Un grup de joves aficionat a les sèries somia crear una sèrie d’èxit internacional. Un bon dia reben una trucada d’una productora per entrevistar-los, però en realitat es tracta d’un inspector de policia que necessita la seva ajuda ja que s’estan produint un seguit de crims inspirats en sèries de televisió.

 

Planeta

Los hombres que no amaban a las mujeres
Stieg Larsson

Aquest és el primer llibre de la saga Millennium. La Harriet Vanger és una adolescent que va desaparèixer fa quaranta anys a la petita (i fictícia) illa de Hedeby, propietat de la família Vanger. En Henrik Vanger, oncle-avi de la Harriet contracta el periodista de la petita revista econòmica Millennium Mikael Blomkvist perquè trobi el seu assassí, ja que està convençut que l’autor del crim és algun membre de la família i vol descobrir-lo abans de morir. A Netflix hi trobareu l’adaptació cinematogràfica que se’n va fer.

A todos los chicos de los que me enamoré
Jenny Han

Un llibre pensat especialment pels més joves. La Lara Jean guarda les seves cartes d’amor en una capsa. Són cartes que ha escrit a cadascun dels nois dels que s’ha enamorat, però mai s’ha atrevit a enviar-les. Un dia, aquestes cartes són enviades als seus destinataris, de manera que la vida de la Lara estarà totalment fora de control. De nou, en trobareu una adaptació a Netflix.

 

foto portada:: freepik

AnteriorGrit Lit
Següent‘Paraules de mort’, la veu dels criminals
Avatar photo
Soc filòloga clàssica i amant de tot allò que tingui a veure amb grecs i romans. Lletraferida de cap a peus que té com a ofici l'ensenyament i a més la correcció, la maquetació i l'edició de textos. Em passo el dia envoltada de textos, llibres i ordinadors. Amant de les fotos, els viatges i les històries.