Cyrano de Bergerac i Masterclass sobre televisió aquest dissabte a l’ETC

1288

Cyrano de Bergerac ETCAquest dissabte l’ETC omplirà l’escenari amb el clàssic Cyrano de Bergerac, a càrrec de la companyia Canya que no és Conya de Taradell, que després d’haver interpretat Sweneey Todd Les Misérables deixen de banda el musical per enfilar aquest clàssic de l’amor.

L’obra explica la història d’amor, amb tocs de comèdia, entre Cyrano, Rosaura i Christian: el primer, que té un nas un xic compremetador, envia cartes d’amor en nom del ben plantat Christian a Rosaura. Un triangle amorós, doncs, que promet.

Cyrano de Bergerac es representarà aquest dissabte 11 de juny a 2/4 de 10 del vespre a l’Espai ETC de Vic. Es poden comprar les entrades a través del web de l’ETC o el mateix dia a taquilla. Igualment, també podeu participar al sorteig que organitza L’escriba des del Facebook

 

A part de l’actuació de la companyia taradellenca, l’escenari de l’Espai ETC s’obrirà al matí per oferir una Esteve Rovira ETCmàsterclass de televisió i sobre l’actor davant de la càmera impartida per Esteve Rovira, director de la sèrie de TV3 La Riera. La masterclass serà l’última d’aquesta temporada. Es realitzarà el dissabte de 10 del matí a 2 del migdia i qui vulgui participar-hi haurà d’inscriure’s prèviament al web. 

 

Comparteix
AnteriorCineclubVic
SegüentLa literatura infantil vol.II
L'Escriba és un espai literari per a tots els públics. Recomanacions, novetats editorials, entrevistes i activitats per apropar-te totes les vessants de la literatura i el sector cultural.