STILL THE ENEMY WITHIN//  Owen Gower, Regne Unit, 2014

Producció: Bad Bonobo

Guió:  Owen Gower
Música: Rael Jones
Muntatge: Paul Edmunds
Durada: 112 min
Intèrprets:  Norman Strike, Paul Symonds, Steve Hammill, Mike Jackson, Joe Henry, Jim Tierney, Ron Stoat, Joyce Sheppard, Betty Cook, Anne Scargil.

La vaga dels miners anglesos és desgranada per Owen Gower en un documental impressionant. La quantitat i qualitat dels materials de l’època i les entrevistes actuals es van entrellaçant a través d’un thriller apassionant. Gower ens manté expectants, indignats amb el mal ús del poder, però emocionats davant la força del poble.

La sessió comptarà amb la presència del productor i artífex del film, Mike Simmons.
Simmons és un periodista, escriptor i autor que ha publicat dos reconeguts llibres sobre la vaga de miners dels anys 1984-85 a Anglaterra i que l’han convertit en un referent sobre el tema. És un expert en aquest període i ha mantingut una relació de més de 30 anys amb miners, fotògrafs, vaguistes i tots els protagonistes del cas.
Dimarts, 7 de juny.
Idioma: anglès
Aportació: 5 euros. Socis: entrada gratuïta
Socis VicJove: 4 euros
Lloc: Espai ETC (Passeig de la Generalitat, 46) de Vic

 

AnteriorEl bon humor de Dickens. Cafè literari amb Sergi Oliva a l’Ateneu.
SegüentCyrano de Bergerac i Masterclass sobre televisió aquest dissabte a l’ETC
Avatar photo
Elèctric de professió, però cinèfil de vocació. Soc un amant de la història i ocupo les hores perdudes entre pel·lícules i lectures. Aficionat radiofònic, m'agrada perdre'm pel món de les ones, però si realment em voleu trobar, dins d'un cinema m'haureu de buscar.