Miguel Carmona (1985, Chile) ha publicat el seu poemari Un cuarto sencillo, que recull part del seu treball de deu anys. L’ha publicat en versió digital a les principals botigues del panorama internacional: Amazon, Apple, GooglePlay, Kobo i Barnes and Noble. La publicació d’aquest poemari l’ha fet de la mà de Bebookness, l’agregador de llibres digitals.

L’autor ha decidit acompanyar la seva poesia de les il·lustracions de Matías González Duman. Aquest component dota el llibre d’una estètica única i molt visual que, segur, no deixarà indiferent a ningú.

Les 19 poesies que componen el poemari són el reflex del pensament de l’autor, qui decideix parlar-nos de les coses més senzilles: una flor prenent el sol, un home afaitant-se… També destaca la seva reflexió sobre la poesia, la llengua i la figura del poeta. Ell es descobreix a si mateix com una petita part d’alguna cosa molt més gran, i és en aquest moment quan comença a contemplar les coses que l’envolten. Es reconeix com a un poeta i, per la qual cosa, plasma les coses més petites i senzilles en la seva poesia.

Descobreix el poemari Un cuarto sencillo aquí.

AnteriorLa propietat intel·lectual i la pirateria en el sector de l’ebook
Següent‘Vienen mal dadas’ de Laura Gomara
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.