De llibertat i guerres a l’ETC

1854

Aquesta setmana, l’Espai ETC de Vic ofereix dues propostes teatrals ben diferenciades: Confidències a Al·là i La roda i el foc.

Confidències d'Al·làAquest divendres 17 d’abril a 2/4 de 10 del vespre es representarà una de les obres finalistes del premi BBVA de Teatre. Confidències a Al·là, d’Atrium Produccions, arriba per plantejar-nos el repte de com arribar a ser lliure quan estàs destinat a la submissió. Les dues intèrprets ens explicaran una història crua, un testimoni implacable de l’opressió; la història d’una dona que es manté dempeus davant Déu i davant els homes. Jbara viu a les muntanyes d’un país de Magreb amb els seus pares i germans, en un poble on les dones no són Res i on encara no han après que la seva bellesa és poder. Tot això comença a canviar quan una maleta cau d’un cotxe de turistes americans. Una obra sincera però alhora plena d’humor a través de música, moviment i paraula.

La roda i el foc

La roda i el foc, de Grup de Teatre Tona’78, és la proposta per al dissabte 18 d’abrila 2/4 de 10. És una obra escrita i escenificada especialment per a la celebració del Tricentenari que ens proposa viatjar del 1714 al 2014 en quatre actes. La història, però, no puja de segles, no s’enfila a una escala, sinó que sembla que rodi tossuda sobre un mateix eix: mentre anem avançant en els segles, el substrat humà no canvia i la música de fons -guerres, desigualtats, interessos roïns…- es manté. Fins i tot, malgrat aturar-nos en quatre moments històrics diferents, els personatges són sempre els mateixos.

 

Recordeu que podeu fer les vostres reserves online a través del web de l’ETC teatre.

Com sempre, seguint les instruccions de les xarxes socials de L’Escriba (Facebook i Twitter) podeu guanyar una entrada doble per a cada espectacle.

Incidències

Aprofitem per informar-vos que la data de l’espectacle La nit just abans dels boscos, amb Òscar Muñoz, s’ha hagut de canviar de data. La data antiga era el 23 de maig i ara passa a ser divendres 12 de juny. Hi haurà dues sessions, a les 8 i a les 10 del vespre. També ha canviat l’hora de Limbo, que era el 30 de maig a 2/4 de 10 del vespre i ara es representarà a 2/4 de 8.

AnteriorEls Addams
Següent‘El río de la desolación’, Javier Reverte
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.