Aquest cap de setmana hem tingut entre nosaltres el musical Els Addams. Ha tingut una gran acollida –el teatre Cirvianum del tot ple– i és que els osonencs ja necessitàvem una mica de ritme! Ha passat molt de temps des d’Alguna cosa divertida va passar de camí del fòrum i des que el Nou 69 Teatre -aquest cop acompanyat de la Nota Teatre- ens meravellés amb les seves melodies.

Com a protagonistes, una família que ha travessat les fronteres del temps i que tots coneixem. Com a fil argumental l’amor, el desamor, allò que està bé i malament, la normalitat… Entrem al teatre pensant que anem a veure éssers infinitament diferents a nosaltres, però en el fons– vius, morts o per decidir– tots som una mica Addams.

Sobre l’escenari i gràcies a una adaptació sublim, gags de riure terrorífic i humor negre al límit a punt de  fer pixar de riure. Escenografia de luxe, digna d’una superproducció del TNC. Vestuari i maquillatge que et transporten de nou a la infantesa i una coreografia que et fa viatjar als seixanta. Selecció musical d’escàndol i unes veus treballades a més no poder afegint una llum encisadora i encertada a cada moment. Per rematar-ho, uns actors fenomenals i del tot compromesos amb el personatge original, amb veus privilegiades i d’alguns que dient ben poc, diuen molt.

Tot plegat un gran nombre d’elements que es fusionen de manera perfecta per tal de crear la màgia dels Addams. Espero no haver-me descuidat de ningú!!!

Moltes felicitats i gràcies per encisar-nos.

Comparteix
AnteriorNightcrawler
SegüentDe llibertat i guerres a l’ETC
Sóc filòloga clàssica i amant de tot allò que tingui a veure amb grecs i romans. Lletraferida de cap a peus que té com a ofici l'ensenyament i a més la correcció, la maquetació i l'edició de textos. Em passo el dia envoltada de textos, llibres i ordinadors. Amant de les fotos, els viatges i les històries.