Dissabte a 2/4 de 10 del vespre a l’Espai ETC de Vic es representa Viure sota vidre, de l’austríac Ewald Palmetshofer.

En aquesta ocasió, són els actors de la companyia LaCosa, dirigida per Sarah Bernardy, qui donaran forma a la Jeani, la Babsi i en Max, tres amics de l’època universitària que es retrobaran després de molt de temps. Cadascun d’ells té els seus motius per tornar-se a veure però el cap de setmana que compartiran estarà farcit d’expectatives i ressentiments que els impediran retrobar la intimitat d’anys enrere.

 L’obra, que va ser tot un èxit a Alemanya l’any 2008, ens descobrirà què uneix i què separa els protagonistes a través de la ironia, el desig i la incomunicació.

Recordeu que podeu comprar les vostres entrades a través del web de l’ETC.

L’Escriba disposa d’una entrada doble per regalar que es troba entre un dels llibres que es podran adquirir a la “Cita a cegues” a la parada de Sant Jordi aquest proper dia 23 d’abril a la Plaça Fra Bernadí de Manlleu.

AnteriorCineclubVic
SegüentNovetats de Sant Jordi 2015
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.