Primer número en format paper

2382

cartellL’Escriba aprofita la Diada de Sant Jordi d’enguany per presentar el seu primer número en format paper. De moment, la revista impresa no inicia cap periodicitat, sinó que en pretén deixar palpar als lectors fidels i als nous lectors un tastet del que poden trobar al web.

Entre els continguts més destacats de la revista s’hi troben les entrevistes a Santiago Posteguillo, escriptor de novel·les històriques i àmpliament reconegut a nivell estatal, i l’entrevista conjunta a les directores de les biblioteques de Torelló, Manlleu i Vic amb motiu de la celebració del centenari de la xarxa bibliotecària.

Les habituals seccions de la redacció de L’Escriba, l’apartat Juvenil i l’Infantil, recullen articles sobre la novel·la policíaca, les llegendes africanes o l’autor Roald Dahl, mentre que també es dóna espai a la recent estrenada secció de cinema, dirigida per Marc Orra i Ramon Muns, i les seccions Llibres de Meravelles i Simbiosi, de les col·laboradores Meritxell Guitart i Teresa Roig.

La revista es podrà trobar el dia de Sant Jordi a una parada que els components de L’Escriba tindran a la Plaça Fra Bernadí de Manlleu i també a la Llibreria Anglada, a la plaça Major de Vic. Qui ho desitgi podrà reservar-la prèviament enviant un correu a info@lescriba.cat i passar-la a recollir per la parada de Manlleu, amb opcions de portar-la a domicili segons disponibilitat.

A la parada de Manlleu també s’hi podran comprar roses de paper i punts de llibre a més de poder participar al sorteig d’un lot de llibres o disposar de l’original proposta de tenir una “cita a cegues” amb un llibre. A l’anomenada “cita a cegues”, qui decideixi participar podrà escollir un llibre embolicat del qual només en podrà conèixer el volum, el pes i el títol. Alguns dels llibres contenen “punts d’or” bescanviables per vals que inclouen entrades de teatre per a l’espai ETC de Vic o vals de compra per a les botigues Papers i Llibreria Contijoch de Manlleu.

IMG_3909[1]

AnteriorAteneu Manlleu. La cultura encara més a prop.
SegüentCineclubVic
Avatar photo
Soc filòloga clàssica i amant de tot allò que tingui a veure amb grecs i romans. Lletraferida de cap a peus que té com a ofici l'ensenyament i a més la correcció, la maquetació i l'edició de textos. Em passo el dia envoltada de textos, llibres i ordinadors. Amant de les fotos, els viatges i les històries.