Ateneu Manlleu. La cultura encara més a prop.

1769

L’Ateneu de Manlleu, una entitat que pretén acostar la cultura a tothom des de diferents vessants, busca socis per poder fer realitat el projecte d’habilitar un espai propi.

Les persones que conformen l’entitat són persones amb inquietuds de tot tipus, des del teatre, música, literatura, cinema, fins a l’esport, jocs, manualitats, entre moltes d’altres. Ara l’Ateneu de Manlleu creix i busquen nous socis per poder fer realitat el projecte d’un espai propi on es puguin dur a terme aquestes activitats; un punt de referència per a les persones o grups que s’interessin per un mateix aspecte i vulguin compartir-lo.

Els socis col·laborarien amb el manteniment de l’entitat a través d’una quota, però alhora es beneficiarien d’aquest espai, amb l’ús, descomptes i la participació en l’organització.

Us animem a apuntar-vos a aquesta gran oportunitat per fer de la vila de Manlleu una població encara més dinàmica.

Per a més informació us deixem la pàgina web de l’Ateneu Manlleu.

http://www.ateneumanlleu.org/

capcalera (1)

AnteriorEstrenes de la setmana (17/04/2015)
SegüentPrimer número en format paper
Avatar photo
Traductora de professió, lectora d'afició. Visc completament enamorada de la novel·la negra i de terror, tot i que qualsevol llibre que em caigui a les mans té l'oportunitat d'enlluernar-me. Sovint escric per afició, però ara per ara, els meus escrits es queden tancats a l'ordinador.