Arriba a Vic la segona edició del Vicòmic, una trobada que gira al voltant del món del còmic i la ciència ficció. L’esdeveniment tindrà lloc els propers 17 i 18 de febrer al recinte firal El Sucre de Vic i es podrà visitar de 10 del matí a 8 del vespre.

La primera edició va portar moltes alegries, ja que va comptar amb 3.000 visitants, xifra que els organitzadors esperen duplicar en l’edició d’enguany. Per aconseguir-ho, l’organització ha fet un salt qualitatiu i quantitatiu respecte l’any passat.

Així doncs, a més dels estands comercials d’empreses del sector, enguany s’ha incorporat a la fira una zona no comercial anomenada Zona Creativa on els autors podran acostar les seves obres al públic. Per altra banda, l’anterior edició va comptar amb una vintena d’autors convidats, xifra que enguany serà superada. Sens dubte estem davant d’un esdeveniment amb ganes de créixer.

Com a activitats destacades en aquesta edició, els visitants podran fer-se una foto al tron de ferro de la mítica sèrie Joc de Trons, participar en tornejos de Mario Kart, de Fifa, de Tekken i, fins i tot, d’Street Fighter. També tindrà lloc la Survival Zombie, una batalla èpica entre supervivents i zombies per decidir el futur de l’espècie humana, un joc per als més fans del fenomen zombi. En una cita com aquesta, els jocs de rol no hi podran faltar. Finalment, s’hi podran trobar un gran nombre de xerrades, que seran el plat fort d’aquesta jornada.

Per a més informació, podeu consultar el web del Vicòmic.

AnteriorCodi genètic. Com és la investigació científica?
SegüentAquest divendres al cinema…
Avatar photo
Soc filòloga clàssica i amant de tot allò que tingui a veure amb grecs i romans. Lletraferida de cap a peus que té com a ofici l'ensenyament i a més la correcció, la maquetació i l'edició de textos. Em passo el dia envoltada de textos, llibres i ordinadors. Amant de les fotos, els viatges i les històries.