Del 24 de novembre a l’1 de desembre Vic acollirà el FLIC (Festival de literatura i arts infantil i juvenil) i serà seu de propostes artístiques i lúdiques per acostar la literatura als més joves.

Aquesta edició, titulada (des)ORDRES té com a eix vertebrador la classificació dels llibres d’una biblioteca i com això ens condiciona. Així ho explica Roser Ros, directora del festival: «ens proposem experimentar i reflexionar què passa quan, lluny dels estàndards, classifiquem els llibres de maneres diferents».

Pel que fa a la programació hi haurà tres línies: la professional, la familiar i l’educativa. Així doncs, el festival pretén implicar educadors, adults i joves i infants, els tres agents que construeixen i participen de l’activitat lectora dels joves.

El festival començarà el proper 24 de novembre a les 19.00h amb la conferència a càrrec de la filòloga i professora de didàctica de la llengua i la literatura a la UdG i a la UOC Mariona Masgrau

Pel que fa a la programació familiar, l’activitat es concentrarà el dia 26 de novembre. Al llarg del dia les famílies, i molt especialment els infants i joves, podran crear un fanzine, participar al tarller de quimigrames i d’altres iniciatives lúdiques. També es comptarà amb la presència de la llibreria El petit tresor.

Quant a l’àmbit educatiu, tindrà lloc entre el 28 de novembre i l’1 de desembre a la biblioteca Pilarín Bayés, que acollirà 250 alumnes de primària d’arreu de la comarca.

A més d’això, hi haurà presentacions de llibres, cinema, xerrades… Trobareu el programa complet al web oficial del FLIC, on també podreu comprar les vostres entrades.

 

Anterior“Científicas”, Jorge Bolívar. La millor tendència!
SegüentCINECLUB VIC. L’escapada
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.