Vestuari i paradís dissabte a l’ETC

1239

pomaAquest dissabte torna a ser mogut a l’Espai ETC de Vic: al matí, acolliran una Masterclass de vestuari i al vespre, s’hi representarà Allò que tal vegada s’esdevindrà. 

La Masterclass de vestuari anirà a càrrec de Valeria Civil, responsable de vestuari de Sol Picó i estilista durant una temporada de TV3, entre altres. De 10 a 2 del matí, la dissenyadora facilitarà eines creatives i pràctiques per reinventar i economitzar recursos. Recordeu, que si voleu assistir-hi us heu d’inscriure prèviament al web de l’ETC.

I al vespre, Vilatornta Teatre pujarà dalt l’escenari una adaptació de la comèdia de Joan Oliver, Allò que tal vegada s’esdevingué. De fet, el canvi més visible ja el trobem en el títol Allò que tal vegada s’esdevindrà, que vol avançar els l’originalitat de l’escenografia i la posada en escena. L’obra és una relectura del Paradís d’Adam i Eva en què els bons són els dolents i els dolents, els bons. Una obra paròdica i punyent que dóna la volta a les figures bíbliques que representen l’inici de tots els temps.

L’obra la podeu veure aquest dissabte a 2/4 de 10 del vespre. Podeu comprar les entrades anticipades al web de l’ETC. 

Recordeu, també, que podeu guanyar una entrada doble seguint les indicacions del Facebook de L’escriba.

 

Comparteix
AnteriorCineclubVic
SegüentAquest divendres al cinema…
L'Escriba és un espai literari per a tots els públics. Recomanacions, novetats editorials, entrevistes i activitats per apropar-te totes les vessants de la literatura i el sector cultural.