En aquest llibre la Lucía necessita un canvi d’aires per treure’s del cap que qui ha estat l’amor de la seva vida ara es casi amb una altra persona i que, per postres, l’hagin convidat al casament.

Així doncs, la protagonita emprèn un viatge a Nova York i marxa a passar una temporada a casa d’una de les seves dues millors amigues, però el que no s’espera és que durant els tres mesos que durarà l’estada viurà tot un seguit d’experiències que la faran créixer i madurar com a persona.

Gràcies a la seva connexió inexplicable amb els peluts de quatre potes, coneixerà persones de tota mena, viurà situacions romàntiques i veurà trontollar l’amistat que ha unit la Lucía, l’Olga i la Clara des de petites.

La novel·la té tocs d’humor que transmet el personatge principal a través de la seva personalitat intrèpida i despistada. Això fa que fa que mentre llegeixes t’imaginis la situació, de manera que se’t dibuixi un somriure als llavis de manera involuntària.

És un llibre entretingut i de fàcil lectura que enganxa des de la primera pàgina fins l’última. Tot i així trobo que en alguns aspectes potser li faltaria aprofundir un xic més, la qual cosa faria que la història fos més intensa. Us recomano aquest llibre per passar una estona divertida envoltats d’animals, persones i, sobretot, de “la gran manzana”.

AnteriorCINECLUB VIC. Wonderstruck: el museo de las maravillas
Següent‘La bossa de seda’, Esther Vila
Avatar photo
Auxiliar de veterinaria i estilista canina de professió, estudiant d’història de l’art i mare a temps complert. M’apassiona la lectura, viatjar per conèixer món, la música, el teatre i tot el que tingui a veure amb els animals. Sempre porto un llibre a sobre i no puc evitar la temptació d’entrar en biblioteques d’arreu. Em caracteritza la sinceritat, l’espontaneïtat i l’alegria.