La ruta de festivals de novel·la negra a Catalunya continua. Els dies 18 i 19 de gener tindrà lloc el festival Tiana Negra, el qual arriba a la seva setena edició. Com és costum, el seu director, en Sebastià Benassar, s’ha ocupat de dotar la novel·la negra catalana d’un entorn que acosti al públic les millors obres de l’actualitat literària del gènere.

Així doncs,  els visitants podran enxopar-se de literatura negra catalana gràcies a la vintena d’activitats proramades i podran gaudir de la presència de més de 20 autors vinguts d’arreu del país.

Noms com Margarida Aritzeta, Francesc Puigpelat, Montse San Juan, Raquel Gámez,
Núria Queraltó, Jordi Dausà, Irene Solanich, Juli Alandes, Francesc Bayarri, Vicent Borràs,
Joan Carles Ventura, Miquel Fañanàs, Fàtima Llambrich, Oriol Canals, Àlex Martín, Albert
Villaró, Oriol Comas, Ferran Grau, Francesc Planes, Emili Bayo o Jordi de Manuel ressonaran per la vil·la de Tiana.

Pel que fa a les activitats, destaquem una taula rodona dedicada a autors valencians, la conferència d’Àlex Martín sobre el moment actual de la literatura negra catalana, l’homenatge a Margarida Aritzeta, i la cloenda internacional, amb l’escriptor portuguès Francisco Moita Flores. Acabaran d’amanir el cap de setmana negre novetats literàries, música de saxo, signatura de llibres i el lliurament del Premi Memorial Agustí Vehí – Vila de Tiana.

Els actes tindran lloc a la Sala Albéniz del Casal de Tiana (Av. Isaac Albéniz, 8).
Podeu consultar el programa del festival en aquest enllaç.

AnteriorETC TEATRE. Paraules d’amor
Següent‘Abecedari dels oficis’, un munt de propostes per a primers lectors.
Avatar photo
Soc filòloga clàssica i amant de tot allò que tingui a veure amb grecs i romans. Lletraferida de cap a peus que té com a ofici l'ensenyament i a més la correcció, la maquetació i l'edició de textos. Em passo el dia envoltada de textos, llibres i ordinadors. Amant de les fotos, els viatges i les històries.