Dimecres 17 de novembre, la periodista Cori Calero serà a la llibreria Muntanya de Llibres de Vic per presentar el seu darrer llibre, Si el cel es tornés vermell. El canvi climàtic, conèixer-lo per combatre’l, publicat per Viena Edicions.

 

Calero treballa des de fa anys als Serveis Informatius de Televisió de Catalunya i està especialitzada en periodisme ambiental i canvi climàtic. En aquest llibre Calero explica de forma entenedora i alhora rigorosa què és el canvi climàtic i per què és una emergència. També conversa amb científics, activistes i ecologistes perquè complementin la informació i aportin el seu punt de vista. Finalment ens dona algunes idees sobre com podem contribuir també nosaltres a la lluita contra el canvi climàtic.

A la presentació, que començarà a les 18.30 h, la periodista conversarà amb el llibreter Xevi Cortacans.

AnteriorCINECLUB VIC. Corpus Christi
SegüentCrítica de “The Green Knight”, de David Lowery. Festival de Sitges 2021
Avatar photo
Soc filòloga clàssica i amant de tot allò que tingui a veure amb grecs i romans. Lletraferida de cap a peus que té com a ofici l'ensenyament i a més la correcció, la maquetació i l'edició de textos. Em passo el dia envoltada de textos, llibres i ordinadors. Amant de les fotos, els viatges i les històries.