Fitxa tècnica

Corpus Christi // Jan Komasa, Polònia-França, 2019

Producció: Aurum Film, Canal+ Polska, WFS Walter Film Studio
Guió: Mateusz Pacewicz
Música: Evgueni Galperine, Sacha Galperine
Muntatge: Przemyslaw Chruscielewski
Durada: 1 h 55 min
Intèrprets: Bartosz Bielenia, Aleksandra Konieczna, Eliza Rycembel, Tomasz Zietek, Barbara Kurzaj, Leszek Lichota, Zdzislaw Wardejn, Lukasz Simlat

 

Sinopsi

En Daniel (Bartosz Bielenia) experimenta una transformació espiritual mentre viu en un centre de detenció juvenil. Vol ser sacerdot, però això és impossible a causa dels seus antecedents penals. Quan l’enviïn a fer un treball de fusteria en un petit poble acabarà fent-se càrrec, per accident o per fortuna, de la parròquia local.

Una cinta tan estimulant com complexa, que fuig de les respostes senzilles i de les morals ideològiques, deixant espai i llibertat per interpretar-la. Una de les claus del film rau en el personatge de Daniel. Gràcies a la seva mirada moderna, i a la vibrant interpretació del seu protagonista, la pel·lícula adquireix la capacitat d´emocionar i sorprendre l’espectador amb coherència i sense alliçonar.

Jan Komasa 

Polònia, 1981. Amb 23 anys va presentar a Cannes el seu primer curt, Fajnie, ze jestes (2004) i l’any següent va participar en el projecte col·lectiu Ode to joy (2005). Ha treballat a televisió i ha realitzat vídeos musicals i anuncis. Ha dirigit les pel·lícules Sala samobójców (Suicide Room, 2011), Varsovia 1944 (2014) i capítols de la sèrie Ultraviolet de Netflix. El 2020 va estrenar en aquesta plataforma el seu últim film, Hater.

Quan?

Dimarts, 16 de novembre. 20 h.
A L’Atlàntida
Entrada gratuïta. Reserva en línia

 

Anterior“Un otoño romano”, Javier Reverte
SegüentPRESENTACIÓ. “Si el cel es tornés vermell”, Cori Calero
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.