El proper diumenge 14 de juny, Edicions Casablanca us convida a la festa de presentació dels darrers llibres d’en Fermí i la Valentina Anem a l’hort La carta, en Fermí i la Valentina a la Catalunya Nord.

Apunteu-vos a la festa que tindrà lloc al Mas Casablanca de Taradell i on hi haurà activitats per a petits i grans des de les 9 del matí fins a les 9 del vespre. Tallers, bombolles, jocs, camp per córrer i saltar, animals, música i molt bona companyia serà el que trobareu aquest cap de setmana al Mas Casablanca. A més la gresca no pararà ni per dinar, ja que es dinarà allà mateix.

No us ho perdeu i de passada no us descuideu de comprar alguns contes per recordar un día que, de totes totes, serà magnífic. Així doncs, esprem que us agradi la proposta i us deixem el cartell per tal que no se us escapi cap detall de l’esdeveniment.

 

cartell festa mail def.

AnteriorUna nit amb “Toto”
SegüentEl nou conte d’en Fermí i la Valentina
Avatar photo
Soc filòloga clàssica i amant de tot allò que tingui a veure amb grecs i romans. Lletraferida de cap a peus que té com a ofici l'ensenyament i a més la correcció, la maquetació i l'edició de textos. Em passo el dia envoltada de textos, llibres i ordinadors. Amant de les fotos, els viatges i les històries.