Aquest mes, al club de lectura de L’escriba de la Biblioteca de Manlleu hem llegit Persèpolis de Marjane Satrapi, una novel·la gràfica mundialment coneguda que no podeu deixar escapar.

A través de la vida de l’autora, ens traslladarem a l’Iran abans i després de la Revolució Islàmica de 1979. Però Persepolis no és només una crònica històrica, sinó també un viatge profund cap a la identitat. Així doncs, assistirem a la lluita per mantenir la seva autenticitat enmig de les pressions externes i a la reivindicació de la seva identitat com a dona, però també com a ciutadana iraniana.

La força narrativa de l’obra de Satrapi rau en la seva capacitat per explorar no només les complexitats polítiques de l’Iran, sinó també les conseqüències personals i familiars de viure en una societat en constant canvi i marcada per l’opressió i la repressió. Tot plegat, expressat amb un estil artístic simple però impactant i la combinació magistral de moments humorístics amb episodis commovedors.

 

Anterior42è Festival de Terror Molins III. Dorr, It’s a Wonderful Knife i Mudbrick
SegüentPer què els llibres no tenen descomptes pel Black Friday?
Avatar photo
Soc filòloga clàssica i amant de tot allò que tingui a veure amb grecs i romans. Lletraferida de cap a peus que té com a ofici l'ensenyament i a més la correcció, la maquetació i l'edició de textos. Em passo el dia envoltada de textos, llibres i ordinadors. Amant de les fotos, els viatges i les històries.