Aquest dijous dia 18 de març, a les 19 h, la llibreria Muntanya de Llibres acollirà la presentació del llibre Per què la independència va fracassar i per què encara és possible d’Adrià Alsina.

El llibre, publicat per Los libros de la Catarata, analitza les decisions que van prendre els líders del procés després de l’1 d’octubre de 2017, la comunicació de l’independentisme aquell any, capgira alguns mantres del procés i proposa una estratègia per arribar més forts i convençuts la propera vegada. Alsina agafa tant les millors idees dels grans pensadors com les estratègies que millor han funcionat en altres processos de canvi sobtat de poder, des de les revolucions franceses i americana fins als casos d’Escòcia o Quebec.

Adrià Alsina és doctor en Comunicació per la Universitat de Vic, on actualment treballa com a professor de Periodisme i Comunicació Global. També ha treballat com a consultor en diverses organitzacions internacionals com l’OCDE o el Grup Banc Mundial. Actualment és secretari nacional de l’Assemblea Nacional Catalana.

A la presentació a Muntanya de Llibres, Alsina estarà acompanyat per Xavier Ginesta, professor titular de la Universitat de Vic.

 

Portada

AnteriorCINECLUB VIC. Antología de un pueblo fantasma
SegüentMeravelles d’Austràlia: “Boomerang”, Xavier Moret
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.