La Pepa ETCAquest diumenge 29 de maig a les 6 de la tarda, l’Espai ETC de Vic ofereix La Pepa, una obra creada i representada des de la Fundació MAP, una entiat compromesa amb les persones amb discapacitat i risc d’exclusió social del Ripollès.

L’obra, escrita per la psicòloga, escriptora i professional de la fundació Cristina Casas, explica la història de la Pepa, una nina que, en realitat, és una metàfora de tots nosaltres i que, per tant, serveix a la companyia de la Fundació, La Tropa, per a fer-nos reflexionar sobre el món de la discapacitat.

A part d’una proposta reflexiva, La Pepa té un toc original: és una obra sense diàlegs enq uè un seguit d’actors donen vida a un text recitat per a dues narradores.

 

Podeu aconseguir les vostres entrades al web de l’ETC i a taquilla. Igualment, també podeu participar al sorteig que organitza L’escriba des del Facebook.

AnteriorLA BRUJA
SegüentLa propietat intel•lectual i la pirateria en el sector de l’ebook
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.