Les persones que participen al club de lectura ja formaven part d’un grup de conversa dinamitzat per Pere Prat. El nou Club de lectura neix de l’interès dels propis residents i, especialment, de l’equip assistencial que s’ha implicat activament en aquesta acció de promoció de la lectura.

Des de fa un parell de mesos, la Biblioteca Municipal de Manlleu BBVA compta amb un nou Club de lectura. En aquesta ocasió, els participants són persones residents de la Llar Residència de Manlleu – Osonament. Aquestes persones ja formaven part d’un grup de conversa dinamitzat per Pere Prat.

El nou Club de lectura ha nascut de l’interès dels propis residents i, especialment, de l’equip assistencial que s’ha implicat activament en aquesta acció de promoció de la lectura. Els tres primers títols que s’han compartit són: Una lectora poc corrent, d’Alan Bennett; Els dies infinits, de la manlleuenca Josefa Contijoch; i Nosaltres en la nit, de Kent Haruf. Tot i que les primeres sessions han tingut un format virtual, quan la situació sanitària i la normativa ho permeti, esdevindrà presencial.

 

Portada

Anterior“The Dig” (2021) de Simon Stone
Següent“Seis formas de morir en Texas”, Marina Perezagua
Avatar photo
Soc filòloga clàssica i amant de tot allò que tingui a veure amb grecs i romans. Lletraferida de cap a peus que té com a ofici l'ensenyament i a més la correcció, la maquetació i l'edició de textos. Em passo el dia envoltada de textos, llibres i ordinadors. Amant de les fotos, els viatges i les històries.