Nit d’improvisació a l’ETC

1397

ImproDesprés de començar la nova temporada amb música, l’Espai ETC deixa pas a la improvisació. En un moment en què sembla que va a l’alçada, els espectadors podran participar activament del procés de creació de, podríem dir-ne, micro-obres de teatre de la mà de Planeta Impro.

La companyia, carregada d’experiència després de tretze anys consecutius en cartellera, deixaran que el públic esculli el tema de fons perquè els actors, amb un temps rècord, creïn uns personatges i unes situacions que estiguin a l’alçada.

Un espectacle prometedor en el que podreu participar activament aquest dissabte 3 d’octubre a 2/4 de 10 del vespre. I si no podeu anar-hi, no patiu! Que l’Impro-Show es repetirà pels volts de Nadal.

Recordeu que podeu comprar les entrades al web de l’Espai ETC i/o entrar al sorteig d’una entrada doble seguint les indicacions de les xarxes socials de L’Escriba (Facebook i Twitter).

AnteriorÚltima jornada del festival
SegüentDiferents maneres de dir t’estimo
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.